Google reklama – puikus būdas populiarinti verslą

Google reklama | UAB “Flexibility”

Dar ne taip ir seniai Google korporacija sukėlė revoliuciją pasiūliusi itin patogią ir nesunkiai valdomą paieškos sistemą, kuri leido naršyti internete bei ieškoti bet kokios dominančios informacijos. Sulaukus pasisekimo, elektroninės erdvės milžinai pasinaudojo didžiuliu lankytojų srautu ir pradėjo teikti įvairias reklamos paslaugas. Internetinės parduotuvės, tinklaraščiai, naujienų portalai ir kitos savo vardo ar prekės ženklo populiarumo siekiančios svetainės Google reklamą pradėjo naudoti tam, kad būtų lengviau pastebimos, pritrauktų naujų lankytojų ar padidintų pardavimus. Kadangi skirtingiems kanalams aktualūs vis kiti reklamos plotai ir jų pateikimo būdai, Google reklama gali būti keleto rūšių. Kokios jos?

Google AdWords

Kad reklama internete būtų efektyvi, ją reikia valdyti taip, jog pasiektumėte kuo daugiau potencialių klientų. Vienas būdų tai padaryti – sukurti Google AdWords kampaniją. Šis reklama yra paremta raktiniais žodžiais, pagal kuriuos internetinės parduotuvės ar kiti puslapiai yra randami naudojantis Google paieškos sistema. Visiems žinoma, kad ieškodami tam tikros prekės ar paslaugos, žmonės peržiūri tik keletą pirmųjų paieškoje esančių rezultatų, todėl norint pritraukti daugiau lankytojų, turite atsidurti Google viršūnėje. Kad tai nutiktų, būtina atlikti išsamią raktinių žodžių analizę ir pagal geriausius rezultatus išpirkti reklamos plotą Google paieškos tinkle. Šaunu tai, jog Google AdWords skelbimai paprastai yra rodomi aukščiausiose pozicijose, o jei jų konkurencingumas nėra didelis, atsiranda tikimybė, jog pakilsite į patį viršų. Be to, ši Google reklama patogi tuo, kad mokate tik už konkrečius apsilankymus jūsų puslapyje, todėl žinote, jog kampanijai skirtas biudžetas išnaudojamas ne veltui.

Google turinio tinklas

Jei norite, kad jūsų svetainė pasiektų ne tik jos ieškančius potencialius lankytojus, bet ir platesnę auditoriją – galite išbandyti Google reklamą turinio tinkle. Tai vienas populiariausių ir pažangiausių reklamjuosčių (banerių) parodymų metodų. Kaip ir kuriant Google AdWords kampaniją, norint į internetinę erdvę paleisti savo reklamjuostę, jos užsakovas gali pasirinkti biudžetą arba iš anksto nusistatyti, kiek lankytojų pritrauks į savo elektroninę parduotuvę. Turite galimybę patys pasirinkti, kokio tipo tinklapiuose bus rodoma jūsų reklama, kuri ten suksis nemokamai ir bus monetizuota tik tuomet, kai interneto vartotojas atsidurs jūsų puslapyje. Google reklama turinio tinkle šauni ir tuo, kad galite pasiekti tikrai didelį įvairaus tipo svetainių sąrašą, apimantį įvarius naujienų, laisvalaikio portalus, tinklaraščius, internetines parduotuves ir pan.

By | 2017-08-22T08:46:58+00:00 August 22nd, 2017|SEO|